Orbán csodafegyvere a széteső oktatás és a népszavazó kopaszok ellen: VERIK A CUKI KUTYUSOKAT!!!

Lépnie kellett valamit a Fidesznek, hogy visszavegye a közbeszéd tematizálását. Mivel a menekültáradat beindulása csak hetek múlva várható, az új csodafegyver Nárcisz, a kuvasz.

Orbán Viktor reggel Facebookján tett közze egy érzelmes fotót, amin a vidéki gazdának öltözött miniszterelnök karjaiban tartja az elégedetten nyelvet nyújtó Nárciszt.

Alig egy órával később a Fidesz hivatalos bulvárszócsöveként szolgáló Blikk EXKLUZÍV interjút közölt Orbánnal, aki újabb részleteket árult el Nárciszról, valamint saját maga állatvédő elkötelezettségéről.

Orbán azt állítja, hogy a korábban mellette soha fel nem tűnő Nárcisz "hat éve" van mellettük, és

"egy nap, amikor a miniszterelnök és családja hazaérkezett felcsúti házukba, azt látták, hogy a kutya vérbe fagyva fekszik a kertben. Gyakorlatilag szétverték a fejét valamilyen eszközzel, csoda, hogy egyáltalán túlélte a támadást".

A Blikk "úgy tudja", a miniszterelnök "mindig is magáénak érezte az állatvédelem kérdését", és a hétvégi állatvédő tüntetés után felszólította az igazségügyi minisztert, hogy mérlegelje az ott elhangzott követeléseket.

Totó kutyára ugye még mindenki emlékszik?

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.