Tízmillióan azért, hogy a Facebook AZONNAL állítsa vissza a régi lájkot

INTERNET
2016 február 25., 07:23
comments 79

24 óra leforgásával ezelőtt még pontosan lehetett tudni, hogy mi merre, mennyi az annyi, és ki hova hány. Mark Zuckerberg velejéig rohadt rezsimje azonban nem ismer se istent, se embert, se kultúrát, se tradíciót, és arcátlan módon SEMMIBE VESZI facebookozók milliárdjainak szokásait. 

Azzal, hogy egyik napról a másikra bevezette a Love-ot, a Hahát, a Wow-ot, a Sadet és az Angryt, Mark Zuckerberg pimasz, cinikus rezsimje egy szempillantás alatt ellehetetlenítette a facebookozást!

A lájkolás az elmúlt esztendők alatt a magyar kultúra szerves része lett. Bekerült a magyar nyelvbe Kazinczy Ferenc, Karinthy Frigyes, Esterházy Péter, Fluor Tamás és más ismert gondolkodóink méltán elismert nyelvi leleményei közé. Hogy mondjuk ezentúl, hogy Lájkolnám a lájkod? Hogy angryzném a hahádat???? Hogy hangzik ez már? 

A facebookos posztok népszerűségét pedig könnyűszerrel le lehetett mérni azon, hogy hány lájkot gyűjtöttek. Ennek ezennel EGYSZER ÉS MINDENKORRA vége. Hogy lehet egy poszt népszerű, ha összesen három Saddel és két Hahával dicsekedhet? Egyáltalán mi az, hogy Haha? Az nem LOL akarna lenni véletlenül, Zuckerbergkám? Te rohadék???!

És hogyan mondjuk ezentúl azt, hogy te “mocskos lájkkurva”? Talán SEHOGY? 

A Magyar Facebookozók International Szövetségének Hagyományőrző Tagozata KÖVETELI, hogy Mark Zuckerberg és következmények nélküli rezsimje HALADÉKTALANUL és feltételek nélkül állítsa vissza a régi lájkot, amit az idők során megszoktunk és megszerettünk.

Ennyike. Lájk ha lájk, engri ha szed! 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.