Késsel rabolt ki két embert a VIII. kerületben egy 17 éves lány

bűnügy
2016 február 26., 11:18
comments 109

Kedd délután a Mikszáth téren késsel megfenyegette a sértettet, akitől erre néhány 100 forintot kapott, majd a már menekülő ember után rohant, aki így a közeli Lőrinc pap téren lévő templomba menekült be. A lány a templom külső és belső ajtaja között elvette a sértett táskáját is (benne iratokkal, pénzzel és személyes tárgyakkal). A rabló kb. 1 óra múlva egy másik embert is késsel fenyegetett, így még pár ezer forinthoz jutott. Előzetesbe került. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.