Kirúgták Vujity Tvrtkót a TV2-től

media
2016 február 26., 11:46
comments 310

A Blikken jött le először a hír, de kérdésünkre a TV2 kommunikációs osztályán is megerősítették, hogy távozik a TV2-től a Mokka műsorvezetője, Vujity Tvrtko. A cég közleménye szerint a TV2 Csoport "belső ügyként kezeli az esetet és a továbbiakban nem kíván részletekbe bocsátkozni a távozással kapcsolatban."

photo_camera

A bulvársajtó szerint az ügy hátterében az áll, hogy Tvrtkó néhány napja élő adásban beszólt Berki Krisztiánnak, a csatorna másik emblematikus nagyemberének. Ezt nem vették jó néven a tévé vezetői, és a jelek szerint Berki sem.  

Berki épp néhány órával a most bejelentett kirúgás előtt posztolt egy Instagram képet arról, hogy akinek nem jön be a Berki-jelenség, az kinyalhatja. A bejelentés óta hirtelen törölte a posztot

Itt az ominózus interjú a két médiaóriás között:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.