Megvárta míg elalszanak a szülei, utána vetett véget az életének a 12 éves fiú

GYÁSZ
2016 február 27., 06:47
comments 35

Február 22-én este még megvárta, hogy szülei elaludjanak, ezután írta meg búcsúlevelét a 12 éves Péter, majd akasztotta fel magát saját szobájában. Úgy tudni, hogy testvére talált rá, de már nem tudtak segíteni a hatodikos fiún. A Borsnak úgy mesélték, hogy az iskolában életvidám, mosolygós gyereknek ismerték a fiút, akinek sok barátja van a szerethetô egyénisége miatt.

Az elmesélések szerint Peti egyáltalán nem volt rossz tanuló, átlagos színvonalon teljesített, de szülei sem állították megugorhatatlan akadályok elé. Csak azt várták el tőle, amit teljesíteni is tudott. Egy rokon szerint Peti unokatestvére pár éve öngyilkos lett, vonat elé ugrott, ezután változhatott meg benne valami. (Bors)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.