A színváltos ruha után most épp egy színváltos tréningfelső őrjíti meg az internetet

külföld
2016 február 28., 11:34
comments 132

Emlékeznek még arra a rohadt kék-fekete ruhára, amit a világ fele arany-fehérnek nézett, és ezért napokig, sőt, hetekig erről és csak erről szólt az egész rohadt internet? Őrjítő volt, nem? Például azoknak, akik eleve kék-feketének látták a ruhát, ami tényleg kék és fekete volt. Vagy még inkább azoknak, akiket egyáltalán nem érdekelt, hogy milyen szinű az a rohadt ruha.

Na, akkor most készítsék fel a lelküket, mert itt van ez a szerintem teljesen egyértelműen szürkéskék-bronz színösszetételű tréningfelső az emberek egy nem elhanyagolható hányada szerint

kék-fehér.

Na már most, ha valamihez, MTK-szurkolóként a kék-fehérhez értek. Azt viszont még felfogni se tudom, hogy ennek a felsőnek melyik része lehet a kék, és melyik a fehér? Az aranyszínű márkajelzés lenne a fehér? Vagy a zöldeskék - angolul tealnek nevezett, magyarul talán-talán türkiz - része?

A photoshop mindenesetre velem van:

Vagy ellenem? Az imént idézett Andrew Richard egy nap után meggondolta magát, és most ott tart, hogy a felső mégis csak kék-fehér, és a logó a fehér, és csak azért tűnik zöld-aranynak az egész, mert csillogó felületű, és visszatükrözi a kartont, amit állítólag ugyanúgy látnom kéne a képen, mint a kék-fehér felsőt:

Megőrülök.

(Via The Daily Mail)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.