Facebook-csoportot hoztak létre a Hattyúk Tava-károsultak

KULTÚRA
2016 február 28., 20:37
comments 133

Az orosz Royal Russian Ballet lépett fel a Kongresszus Központban egy klasszikus Hattyúk Tava előadással – a cseh Mania Promotion szervezésében –, ahol ugye az előadás jellegéből adódóan elég fontos lenne látni a balerinák lábát.

Ehhez képest aki lent ült, ezt látta:

photo_camera

Pedig valami ilyesmit kellett volna látnia:

photo_camera

Most viszont megtörtént az, ami az utóbbi időben minden magyar károsulttal: megalakult a károsultak Facebook-csoportja. Vannak követelések:

Kérjük, hogy a szervezők adjanak ki nyilatkozatot, miszerint minden érintettnek visszafizetik a jegy árát! Annak, aki vidékről érkezett az utazási költséget is!

De legjobb komment mégis ez:

Én nem tudok szakmailag nyilatkozni, de amit láttam akkor az előadásból, persze lábak nélkül nem tűnt fel mekkora gagyi. Észrevettem dolgokat, például puhos varázsló, hogy nem egyszerre mozognak, de én ezeket csak furcsálltam...a színpadot szűkösnek láttam és láttam hogy a díszlet elég egyszerű.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.