Hoffmann Rózsa bohócot csinált magából a Facebookon

politika
2016 február 28., 14:20
comments 238

A volt közoktatási államtitkár a hétfői tiltakozás előtt szedte össze a gondolatait, február 29-én ugyanis pár szülő nem akarja iskolába küldeni a gyerekeit, hogy így tiltakozzon a közoktatás helyzetet miatt.

photo_camera

Hoffmann az egynapos hiányzástól egy lépésben eljut odáig, hogy a jövő gyerekei vajon becsülni fogják-e a magyar kultúra értékeit, vagy csekély műveltségű, befolyásolható emberek lesznek.

"a lányuk vagy fiuk majdan magyar kultúránk értékeit (mint az itt látható zalai XII. századi gyönyörű kis kápolna) becsülni tudó ifjakká váljanak"

Ezt írja az államtitkár.

Mint a kommentelők a poszt kikerülése után nem sokkal rámutattak, itt több félreértés is van.

Voltak még észrevételek, érdemes elolvasni a threadet.

http://borcsok.tumblr.com/post/140139929426/hoffmann-rózsa-fidesz-kdnp-szétszedve

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.