Mussolini-idézettel villog Trump

külföld
2016 február 28., 15:04
comments 27

Jobb egy napig oroszlánként élni, mint száz évig birkák módjára

– szól az ismert Benito Mussolini idézet, és annyira megtetszett az Egyesült Államokat újra naggyá tenni kívánó Donald Trumpnak, a most már talán legesélyesebb republikánus elnökjelöltnek, hogy Twitteren idézte azt.

Pontosabban áldozatul esett egy Trump-paródia felhasználónak, @ilduce2016-nak. Ő rendszeresen Mussolini-idézeteket tesz fel a Trump-féle #MakeAmericaGreatAgain hashtaggel, és hát tényleg elég nehéz megkülönböztetni őket a valódi Trump-idézetektől.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt