A rászoruló gyerekek kapták meg a sztrájkoló diákok kajáját

oktatás
2016 február 29., 15:41
comments 80

Előre nem nagyon lehetett tudni, hogy pontosan mennyien csatlakoznak az otthonmaradós sztrájkhoz, ezért az iskolai menzák a megszokottak szerint működtek tovább. Így viszont rengeteg kaja veszett volna kárba, ha valahogy nem találják meg a módját, hogy eljusson azokhoz, akiknek azért jól jönne.

Mivel a Scheiber Sándor Gimnázium és Általános Iskolában a szülők 90 százaléka döntött úgy, hogy a gyerekének ma nem kell iskolába mennie, az iskola az így megmaradt nagy mennyiségű reggelit, ebédet és uzsonnát az Oltalom Karitatív Egyesület Dankó utcai egységének ajánlották fel.

Az akciónak köszönhetően 150-en ehettek reggelire vajas kiflit, ebédre vadasmártást tésztával, uzsonnára perecet. Ráadásul a kaja még kóser is volt!


Ma diákjaink szüleinek közel 90 %-a döntött úgy, hogy nem hozza iskolába gyermekét, ilyen formán bátorítva az illeté...

Posted by Scheiber Sándor Gimnázium és Általános Iskola on Monday, February 29, 2016

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.