A herceghalmi Fidesz leváltaná Erdősi Lászlót

POLITIKA
2016 március 01., 18:31
comments 106

Ami itt kirobbant, az tényleg minősíthetetlen, és mindenkit megviselt. Ez rettentően kínos mindannyiunk számára

– mondta az ATV-nek Szendrei Bence, a herceghalmi Fidesz önkormányzati képviselője, aki támogatja, hogy csütörtökön mozdítsák el tisztségéből a polgármestert.

photo_camera Fotó: Botos Tamás / 444

Csizmadia Zsuzsanna, aki 2014-ben fideszes színekben indult a polgármesteri székért, szintén mindenképpen támogatja Erdősi lemondását, „de nem csak a mostani cirkusz miatt, hanem azért, mert nem jó polgármester".

A riportból kiderül, hogy Erdősi Lászlónak egyetlen szövetségese maradt az önkormányzatban, Erdei László,

ő viszont egy olyan ember, aki ugyan kilépett a Fideszből, de azóta is lelkes CÖF-támogató.

A helyiek egy része szerint Erdősiék népszavazási akciója mögött az lehetett a motiváció, hogy ezzel bizonyítsák, ők valójában fideszesebbek a Fidesznél is, írja az ATV.

Erdősi László feleségének kérdését annak ellenére hitelesítette a Nemzeti Választási Bizottság, hogy annak beadása körül viszonylag egyértelmű jogsértések történtek, a Fidesz alelnökéhez köthető kopaszok bandája részvételével.

(Atv)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.