Van még egy csavar a részegen karambolozó fradisták ügyében

bűnügy
2016 március 01., 06:36
comments 51

Még január 17-én hajnalban karambolozott a XII. kerületben Varga Roland és Busai Attila, a Fradi fantasztikus futballistái. A balesetben volt egy könnyebb és egy súlyosabb sérült is. Az autót Varga vezette, aki ittas volt a baleset idején.

A Blikk most megtudta, hogy a balesetet követően eltűnt Varga mobilja, ami nem ment tönkre, hanen valaki eladta a Pólus Centerben. Varga próbálta visszaszerezni, de a bolt nem adta, úgyhogy a készülék most a rendőrségen van.

A Blikk azt tippeli, hogy mivel az összetört Audi TT Coupé a baleset után egy telephelyre került, onnét adhatták el. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.