Menekülteknek adott koncertet Berlinben Fischer Iván

ZENE
2016 március 02., 17:34
comments 126
Fotó: Berliner Philharmoniker FB.
photo_camera Fotó: Berliner Philharmoniker FB.

Menekülteknek és segítő önkénteseknek adtak koncertet a világ legjobbjai között számon tartott szimfonikus zenekarok Berlinben. A Sir Simon Rattle által dirigált Berlini Filharmonikusok, a Fischer Iván által vezényelt Konzerthausorchester és a Daniel Barenboim vezette Staatskapelle előadását álló ováció fogadta. 

"Szemeink előtt fejlődik fel egy új, toleráns Európa"

- nyilatkozta a koncert előtt Fischer. Az előadást 2200-an hallgatták végig, a jegyek hetven százalékát az országba az elmúlt hónapokban érkezett menekültek és bevándorlók kapták.  

(Morgenpost / Berliner Philharmoniker FB)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.