Itt van Budapest új logója

Budapest
2016 március 04., 17:28
comments 247
photo_camera

Tarlós István pénteken jelentette be, hogy lesz, és lett is, ez az. Felkerült alá egy szlogen is, ezentúl ez lesz a hivatalos budapesti megjelenés központi eleme.

A főpolgármester szerint Budapest a régió éllovasa lehet, de ez csak akkor érhető el, ha a fővárosnak van jól kommunikálható és hiteles brandje és márkastratégiája. Ehhez kellett a logó, ami Tarlós szerint

„identitást hordoz magában, méltó Budapest értékeihez, de modernitást és tükröz és időtálló”.

A századvéges Szalay-Bobrovniczky Kristóf felesége (egyben Budapest alpolgármestere) pedig arról beszélt, hogy az év végére készül el az új arculat és az arculati kézikönyv.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.