A magyar kormány több ezer lengyel barátja érkezik március 15-én

politika
2016 március 05., 21:27

Az Origo értesülése szerint 3 - 4 ezer lengyel is érkezhet március 15-én Budapestre. Az utazást a Gazeta Polska című lapban hirdetik, korábban is ott szervezték a magyar állami ünnepre érkező szimpatizánsokat.

A mostani lengyel kormányt támogató lap tavaly kivételesen nem szervezte meg az utazást, mert kifogásolták, hogy Orbán Viktor túlságosan jóban van Vlagyimir Putyin orosz elnökkel. A fenntartások azóta elmúltak, a lengyel szervezők megértették, hogy Orbán és Putyin csak üzletről beszélgetnek.

A különvonattal érkező lengyelek jelenlétükkel is ki akarják fejezni, hogy támogatják Orbán Viktor menekültekkel szembeni politikáját. (Origo)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.