Az Apostoli Magyar Királyság kormányzója egy bömbölő Lada Nivával belovagolt a Belvárosba

POLITIKA
2016 március 05., 11:07
comments 248

Borbély József, aki az Apostoli Magyar Királyság kormányzójának tartja magát, párszor már belengette, hogy átveszi a hatalmat.

A hétfői videójában tényként közölte, hogy már egy ideje ő irányítja az országot. Szombaton pedig többen jelezték Újlipótváros környékéről, hogy az Apostoli Királyság Lada Nivájából eszetlen hangerővel hirdeti, hogy területfoglalást szervez a Kossuth térre a korrupt politikusok miatt.

Olvasónktól, NAK-tól kaptunk egy videót, amiből kiderül, hogy a kormányzó péntek este már az Andrássy úton lakókat is szórakoztatta:


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.