Gyöngyi magányos férfiakra vadászott az interneten, hogy aztán milliókat csaljon ki belőlük

</3 

A 27 éves K. Gyöngyi 2014 májusában egy internetes társkereső oldalon ismerkedett meg az egyik sértettel, akit az sem zavart, hogy a nőt a randikra minden esetben két társa, B. István és B. Andrea is elkísérte.

Ahogy annak lennie kell, a kölcsönös szimpátia eredményeként közelebbi kapcsolatba kerültek egymással. Gyöngyi azzal hitegette a szerelmes férfit, hogy közös jövőt szeretne kialakítani, amit az minden további nélkül el is hitt. Majd egy hónappal később a nő azzal az ürüggyel akart hétmillió forintot kérni a sértettől, hogy örökölt egy nagy értékű ingatlant, és a testvére tulajdonrészének rendezése miatt van szüksége a kölcsönre.

A magányos férfi a közös jövőben bízva segítséget ígért a szerelmének. Mivel a kért összeggel nem rendelkezett, ezért a gyanúsított az összeköltözés ígéretével arra bírta rá a sértettet, hogy szalkszentmártoni otthona felét ajándékozza neki.

A férfi az ajánlatot elfogadta, majd őt B. István (aki egyébként Gyöngyi valódi élettársa volt) egy ügyvédhez vitte, ahol a már előkészített okiratok alapján nem szerelmével, hanem annak ismerősével, B. Andreával kellett volna az ingatlan egészére vonatkozó ajándékozási szerződést kötnie. A sértett vonakodott, de szerelme meggyőző ígéretei hatására aláírta az okiratot azzal a feltétellel, hogy csak átmenetileg veszíti el a tulajdonjogát a közel tízmillió forintot érő otthona felett.

Néhány héttel később a gyanúsítottak együtt ismét megjelentek a sértett lakóhelyén és közölték, hogy nincs pénzük az eredeti állapot visszaállítására.

</3 </3

Gyöngyi néhány héttel később, 2014 augusztusában ugyanazon az internetes oldalon ismerkedett meg az új szerelmével, akitől szintén különböző ürügyekkel csalt ki pénzt. A 74 éves férfi elhitte neki, hogy kedvese boldoggá teszi őt, és a több millió forintot is visszafizeti. Azonban a nőnek és társainak az adósság rendezése ezúttal sem állt szándékában.

A kunszentmiklósi nyomozók 2016. március 2-án fogták el K. Gyöngyit, aki az eljárás adatai szerint körülbelül 14 millió forintot csalt ki a két sértettől. Őt őrizetbe vették a rendőrök és kezdeményezték előzetes letartóztatását, amelyet a Kecskeméti Járásbíróság 2016. március 4-én elrendelt. Társai szabadlábon védekeznek.

A Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya csalás miatt nyomoz ellenük. (police.hu)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.