Dinko, a melegítős bolgár migránsvadász quaddal űzi a menekülteket

Terrorizmus
2016 március 06., 14:52
comments 217

Megtalálták Irénke néni, a magyar nyugdíjas migránsvadász bolgár megfelelőjét, aki ezt az egész bizniszt pár fokkal durvábban tolja.

Bulgária egyik legnagyobb tévécsatornája, a bTV a reggeli műsorában mutatta be Dinkót, a szemmel láthatóan tökkelütött melegítős férfit, aki a műsorvezető szerint egy „szuperhős”: a hobbiquadozást keresztezte a migránsvadászattal, és az elmúlt hónapokban a bolgár-török határon már több mint 20 illegális bevándorlót fogott el „puszta kézzel”.

Dinko, a bolgár migránsvadász (Forrás: a balcanicaucaso.org videója)
photo_camera Dinko, a bolgár migránsvadász (Forrás: a balcanicaucaso.org videója)


A történet egyébként csak elsőre vicces, Dinko ugyanis több menekültet – akiket eleve terrorista összeesküvéssel vádolt – meg is vert, és videóra is vette, ahogy fenyegette őket, hogy ha nem fekszenek le arccal a földre, megöli valamelyiküket.

Állítása szerint a felvételen látható kimerült, megfélemlített emberek valójában nagyon agresszívek voltak, amíg nem feküdt közülük 2-3 véresen a földön.

Itt látható az erről készült riport (mp4).

Dinko arról is beszélt, hogy szeretné, ha a Gazemberek nevű csapatával szombatonként és vasárnaponként hagynák őket vadászni, és megengednék, hogy akit elfognak, azzal cselekedjenek belátásuk szerint, mert ha azt látják, hogy 20-30 ember nyomtalanul eltűnt, többé nem mernének arra menni.

Be is vallotta, hogy természetesen meg kéne ölni őket – inkább, mint várni, amíg ők ölnek. Dinko szerint szabályozni kellene a vadászatot, és mondjuk 50 levát kellene fizetni fejenként. Persze nem neki, ő például az egyháznak vagy az árváknak adná az így szerzett pénzt.

photo_camera


A műsorvezető nem kérdőjelezte meg a szuperhős módszereit. (balcanicaucaso.org)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.