Gyermekpornót nézegett a mosonmagyaróvári 22 éves, lebukott

bűnügy
2016 március 07., 06:38
comments 143

Gyermekpornográfia bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás V. Martin 22 éves mosonmagyaróvári lakossal szemben. A nyomozás befejeződött, vádemelési szakaszba került az ügy.

A férfi 7 darab olyan képfájlt töltött fel, illetve elektronikusan más számára tett hozzáférhetővé, amelyeken egy 14 év alatti lánygyermek volt látható a nemiséget súlyosan szeméremsértő nyíltsággal ábrázolva. 

A magyar rendőrökhöz a külföldi hatóságoktól érkezett jelzés. A gyanúsított engedéllyel használta szomszédja vezeték nélküli Internet hozzáférési jelszavát, így más személy internetes címéről követte el a bűncselekményt. (Police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt