Itt a 3D-s pucérkodó szelfi

Tbg
életmód
2016 március 07., 10:23
comments 27

A brit kereskedő cég, a Firebox indított el egy Nudeenak nevezett szolgáltatást, amellyel bárki rendelhet magának otthonra magáról kis szobrocskát, úgynevezett "kisplasztikát".

photo_camera

A felhasználó dolga csak annyi, hogy készít magáról két fotót, egyet szemből, egyet oldalról, majd kiválaszt egy testalkattípust (kövér, izmus, vékony stb.), és vár 3-4 hetet, míg a szobrocska elkészül.

Mindez persze techinkailag nem újdonság, de érdemes a civilizációs távlatokba belegondolni. Néhány év múlva talán nem is lesz olyan magyar háztartás, ahol ne lenne kötelező kellék apuról egy lovasszobor, anyuról pedig egy vicces rúdtáncos akt.

Az biztos, hogy egy ideig még nem fog elterjedni a műfaj, hiszen 150 font (60 ezer Ft) egy szelfibaba. (EnGadget)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.