Képzeld el, hogy 8 hónapig némán és mozdulatlanul kell a bántalmazód mellett feküdnöd

Egy 22 éves kínai nővel, Lin Yingyinggel olyan dolog történt, ami jobb esetben csak hatásvadász és valóságtól nevetségesen távol álló sorozatokban szokott megtörténni. 8 hónapig kómában feküdt a kórházban, így senkinek sem tudott szólni, hogy nem a pasija jár be hozzá minden nap, hanem csak a munkatársa, aki

félholtra verte, mert odaégette a kenyeret a közös pékségükben,

miatta került kómába.

Liu Fenghe, Lin bántalmazója végig azt hazudta az orvosoknak, hogy ő a pasija, nekik pedig nem volt okuk kételkedni ebben, mert Liu a gyakori látogatáson túl a 200 ezer jüanos (kb 8,6 millió forintos) kórházi számlákat is fizette.

Liu eltiltotta a lány családját a látogatástól, de 2015 februárjában hazavihették. Három hónap múlva Lin felébredt, és mindent elmondott a családjának, azt is, hogy nem ez volt az első eset, hogy a fiú megverte a pékségben. A rendőrségnek csak hónapokkal később, az apja nyomására merte jelenteni az ügyet, annyira félt a bántalmazója bosszújától.

(Mashable)

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.