Tízmillióan azért, hogy egyszer és mindenkorra tiltsák be az esernyőt!

időjárás
2016 március 07., 12:50
comments 138

Nem lehet elégszer elmondani: az emberi civilizáció sok ezer éves története során számtalan kitűnő esővédő eszközt feltalált a lapulevéltől a keménykalapon át az A8-as Audiig, de ez a rohadék esernyő csak nem hajlandó megadni magát. Márpedig azt még a kisgyerek is tudja, hogy esernyővel a kezében a legártatlanabb kinézetű néniből is potenciális gyilkológép válik. És már megint esik az eső, és már megint jön szembe az esernyőjével, se hall, se lát, és ezer százalék, hogy a végén kiszúrja a szemedet azzal a szarral. 

Virágos réten, kihalt parkban, magányos, romantikus (esős) estéken az esernyőnek igenis van létjogosultsága, de csakis ott van, és sehol máshol. Városban, tömegközlekedési eszközökön, rendelőintézet vagy éjjel-nappali patika előtt a sorban az esernyő ön- és közveszélyes eszköz, amit azonnal be kell tiltani!

A szemkiszúrás csak a jéghegy csúcsa! Van ugye az az eset, amikor szemben állsz az esernyőtulajdonossal, és látod ugyan, hogy mire készül, kétségbeesetten próbálod kikerülni, de a hülyéje pont az orrod előtt csattintja ki a már eleve vizes esernyőjét, és tetőtől talpig beterít vízzel. Aztán ugyanez fordítva, amikor becsukja! Majd amikor a villamos ajtajában rázogatja. Illetve amikor a villamoson rázogatja. És amikor letámasztja, és undorító tócsát képez maga alatt!

Térjünk észhez! Tarlós István, Orbán Viktor vagy Barack Obama azonnal és haladéktalanul tiltsa be az esernyőt! Az esernyőtúlélők hálásak lesznek érte.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.