Vagyonnyilatkozati eljárást indít Juhász Péter ellen a Fidesz

POLITIKA
2016 március 07., 16:46
comments 517

Juhász Péter, az Együtt politikusa délután közleményt küldött az MTI-nek, hogy vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményez Orbán Viktor ellen, mivel véleménye szerint a pénteki cikkünk és Ferenczi Krisztina oknyomozásai alapján "az Orbán-családnak egy olyan 13 hektáros terület van a birtokában, amin 5 kastély jellegű épület is áll." 

photo_camera

Az eljárás célja az lenne, írta Juhász, hogy megtudjuk, az Orbán-házaspárnak milyen kötődése van a birtokhoz. A Fidesz-frakció két órán belül reagált. Azt írták a hírügynökségnek, hogy Juhásznak a saját vagyonával kell elszámolnia, 

ugyanis valódi életkörülményei és bevallott jövedelme nyilvánvalóan nem állnak egymással arányban.

Azt nem írja a közlemény, hogy milyen életkörülményekre utalnak, azt viszont igen, hogy "a Fidesz Budapesti Szervezetének Elnöksége ezért vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményez Juhász Péterrel szemben Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerület Önkormányzatánál." 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt