A fideszes parlamenti képviselő feljelenti a fideszeseket lopással vádoló facebookos kommentelőt

bűnügy
2016 március 08., 20:10
comments 360

Boldog István talán nem egy országosan ismert politikus, pedig fontos dolgokról dönt, a Fidesz frakciójának tagjaként ül a Parlamentben, múlt héten például simán ő is megszavazta az MNB alapítványaiba utalt közpénz eltüntetését lehetővé tévő törvényjavaslatot. 

De Boldog István amellett, hogy tevékeny államférfi, mellette természetesen megértésre és elfogadásra vágyó férfi is, aki nem szereti, ha alaptalanul vádolják dolgokkal.

Történt, hogy a hétvégén Boldog István megosztott egy fényképet politikusi Facebook-oldalán. A fényképen lovak voltak, mellette pedig ez a kikezdhetetlen igazság Boldog Istvántól: 

A hagyományok őrzése és gyermekeinknek való átadása nagyon fontos!

photo_camera

Sajnos azonban akadt egy kommentelő, aki nem annyira a hagyománytisztelő lovaglással akart foglalkozni, inkább számonkérte a törökszentmiklósi választókerületből delegált politikust, hogy hova lett a pénz. Egész pontosan azt kérdezte, hogy nem "kéne-e valamit visszaforgatni abból, amit elloptatok, ugye pityu?", és végre megcsinálni az utakat: 

photo_camera

Szó szót követett, majd egy ponton Boldog István külön kommentben jelentette be, hogy eddig és ne tovább, feljelent:

photo_camera

A vita még hétvégén zajlott, de pár napos szünet után kedd délután új erőre kapott:

photo_camera  

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.