Elnézést kértek a fradista suttyóvideó készítői

2016 március 8., kedd 17:34
106

Korábban arról írtunk, hogy nem lehetett tudni, kinek a megbízásából és ki készítette azt a prosztó reklámfilmet, ami a Fradi és a Felcsút mérkőzését reklámozta és amiről kedd délelőtt írtunk, miután a felek egymásra mutogattak. 

Kedd este viszont megkaptuk a közleményt, ami helyretette a dolgot: 

"A tegnapi napon a Groupama Aréna hivatalos facebook oldalán megjelenő, hétvégi labdarúgó mérkőzést beharangozó videó a Lagardere Sports Hungary, azaz az aréna üzemeltetője és működtetője által került elkészítésre és publikálásra, a Ferencvárosi Torna Club és a Groupama Biztosító, valamint a klub további partnereinek bevonása nélkül.

A Lagardere Sports Hungary elnézést szeretne kérni azoktól, akiket a tartalommal megbántott, és ezúton fejezi ki a hölgyek iránt érzett nagyrabecsülését és tiszteletét."

A legegyszerűbb szexista viccekkel operáló (Vedd le mellel, höhö) kisfilmet azóta levették Groupama Aréna Facebook-oldaláról, a cég pedig azt közölte, hogy a promóvideó cégfilozófiájával és kultúrájával összeegyeztethetetlen volt. 

A Groupama Biztosító pr-ügynöksége a korábban az Origónak azt írta, hogy a videó nem a Groupama Aréna, hanem a Ferencvárosi Torna Club alkotása volt. 

Viszont a Ferencváros részéről meg azt közölték a lappal, hogy semmi közük nem volt hozzá, a klub sajtóosztályának válasza szerint: 

1. A videót NEM az FTC rendelte meg, a videó NEM az FTC műve.2. A videó NEM tetszik nekünk.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt