A TV2-nél csúcsgázsikra is futja: az Azurákot váltó Gönczi közel kétmilliót fog kapni

bulvár
2016 március 09., 09:26
comments 108

Kedden jött a hír, hogy Azurák Csaba nem csak a hírigazgatói széktől, hanem a Tények asztalától is kénytelen megválni, helyére pedig Gönczi Gábor érkezhet az RTL Klubtól. A TV2 igazolás állítólag a konkurens csatornát is váratlanul érte, a Blikk szerint olyannyira, hogy Gönczi pótlásáról sem tudtak még gondoskodni, a műsorvezetőnek emiatt ki kell töltenie a felmondási idejét úgy, hogy végig képernyőn marad. 

photo_camera Fotó: youtube.com

A Blikk úgy tudja, hogy nem csak az igazolás ténye, hanem a gázsi is meglepő: Andy Vajnáék százezrekkel ígértek az RTL Klub fölé, állítólag

Gönczi havi 1,5-1,8 milliót vihet majd haza. 

A TV2 hírigazgatója, Kökény-Szalai Vivien a lapnak elmondta, hogy nagy sikernek tartja Gönczi Gábor érkezését, aki először április 11-én ülhet a Tények asztalához. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.