Hello, én egy lány vagyok, te meg egy srác, és kereslek

életmód
2016 március 09., 12:20
comments 108

Hello, én egy lány vagyok, te meg egy srác, és kereslek.

Igazából nem emlékszem túl sok mindenre belőled. A kabátodon volt sárga, és talán amúgy kék volt, és nagyon magas vagy. Világos barna a hajad, és azt hiszem, hogy kék a szemed. De igazából egyikre se mernék megesküdni.

A 3-as metró utolsó kocsijának a végében támaszkodtál a falnak (ami Újpest felé ment) 2016. március 4-én délután négy óra körül. Én a Deákon szálltam fel, az Árpádon le, és amúgy kb 1 méterre ültem tőled végig, de nyilván nem szólítottalak le, mert egy idióta vagyok. Piros kötött pulcsiban voltam, kék farmerben, és fekete tornacipőben. Alacsony vagyok, barna hajú, barna szemű.

Tök jó lenne téged megtalálni.

Név, cím a szerkesztőségben. Te is láttál valakit? Ide írj. Téged láttak vajon? Itt megnézheted

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.