A kakucsi férfi beismerte, hogy ő ölte meg a Budapesten eltűnt, Dabason holtan talált Vivient

A kakucsi fiatalember, akit a múlt hétvégén a fővárosban eltűnt, majd ma holtan talált 20 éves lány meggyilkolásával összefüggésben fogtak el, beismerte tettét.

A rendőrség korábban annyit közölt, hogy hajnalban Dabas külterületén, egy erdős részen találták meg a szombatra virradóra eltűnt fiatal nő holttestét, a halálát az elsődleges adatok szerint idegenkezűség okozta.

A bűncselekménnyel összefüggésben egy 20 éves kakucsi férfit fogtak el, majd hallgattak ki, és a 20 éves K. Bálint beismerte a gyilkosságot.

A rendőrség szerint a férfi Dabas külterületén végzett az ismerősével, majd a holttestet a közeli erdőben rejtette el. A nyomozóhatóság kezdeményezte az őrizetben lévő fiatalember előzetes letartóztatásának elrendelésére gyilkosság megalapozott gyanúja miatt.

Sajtóértesülések szerint a szintén kakucsi fiatal nő barátaival születésnapot ünnepelt a Népliget egyik szórakozóhelyén. Szombat hajnali 4:30-kor rögzítette a hely ipari kamerája, amint telefonálás közben kiment az épületből. Ezután tűnt el. (MTI)