Pataky Attila: A Men in Black csak a jéghegy csúcsa

politika
2016 március 10., 20:57
comments 232

Az Edda frontembere ufóészlelő minőségében, a tőle megszokott magas minőségben beszélt a földönkívüli fajok minőségéről a köztévében, a Petőfi tévének:


Pataky Attila most is beszélt a földönkívüliekről, akikkel állítása szerint Miamiban, egy kávézó teraszán fejben kommunikált.

De szerinte csak azt kell beírni (gondolom a Google keresőjébe), hogy „kanada volt védelmi minisztere”, és 9 percben minden kiderül. Erre a videóra gondolt:

Pataky felhívta a figyelmet arra is, hogy Hillary Clinton azzal kampányol, hogy ha megválasztják, felfedi az X-aktákat. (Ez egyébként részben igaz.)

Pataky szerint lassan kiderül az igazság, és „akkor kapaszkodós lesz azoknak, akiket ez a téma annyira nem érdekelt, sőt, azoknak meg rettenetesen, akik az orrukat túrták, meg kiröhögték, meg csúfolódtak rajta.

„Hát azok, amikor majd először átöleli őket egy nyolckarú szeretettel, akkor valószínű, hogy a naci tele lesz” – mondta Pataky, aki szerint „azok a filmek, amik kikerülnek innen-onnan, Amerikából vagy bárhonnan, a Men in Black, vagy akármi”, azok csak egy kis szeletei a történetnek, ez csak a jéghegy csúcsa.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.