Tiborcz István gyúrás közben megsérült

baleset
2016 március 10., 05:00

Kedden kórházba került Tiborcz István. A Bors egyik olvasója szúrta ki a Péterfy Sándor utcai kórház baleseti sebészetén, ahol a szomszédos ágyra fektették.

Tiborcz az orvosoknak azt mondta, hogy éppen egy konditeremben edzett, amikor egy gyúrópadról leverte a súlyzórudat, és a tíz-húsz kilós rúd a jobb lábára esett.

Tiborczot megröntgenezték, a sérült lábára merevítőt tettek, de aztán

saját lábán,

illetve egy "ismeretlen barát" autójával távozhatott. Gyógytornára nem lesz szüksége, de néhány nap múlva kontrollra vissza kell térnie, írja a Bors, aminek a miniszterelnök környezete nem kívánt nyilatkozni az esetről, és Tiborczot se sikerült elérnie.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.