Gázpisztollyal lövöldözött egy belvárosi üzletben az egyfogú rabló

Péntek késő délután az V. kerületi Károly utcában egy férfi egy gáz-riasztó fegyverrel fenyegette meg az egyik sportbolt alkalmazottját, és a bevételt követelte. Miután az eladó átadta a pénzt, a férfi leadott egy lövést a levegőbe, majd elmenekült a helyszínről. A rablás során senki sem sérült meg.

Az elkövető 180 centiméter magas, rövid, barna hajú férfi, aki fekete színű steppelt dzsekit, kék színű farmernadrágot és fehér csíkos fekete sportcipőt viselt. 

Különös ismertetőjele, hogy csak egy foga van.

Aki a képen látható férfit felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, hívja a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámokat illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán. (police.hu)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.