Késsel, székkel mentek egymásnak a táncosnők egy pesti éjszakai klubban

bűnügy
2016 március 11., 07:02
comments 31

Vádat emelt az ügyészség egy fiatal budapesti nővel szemben, életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérlete miatt. A 24 éves nő 2014. november 8-án megjelent volt munkahelyén, egy éjszakai klubban, ahol korábban táncosnőként dolgozott, hogy elvigye holmijait.

Innen átadom a szót az ügyészségnek:

"A vádlott a pultnál ülve várakozott, amikor odalépett hozzá a bárban táncosnőként dolgozó, ittas állapotban lévő sértett és vitát kezdeményezett vele, amelynek során kölcsönösen veréssel fenyegették egymást. Amikor ezután a sértett visszament az öltözőbe, a vádlott a táskájából elővett egy kést és a másik nő után ment.

Az öltözőbe érve a vádlott rátámadt a sértettre, dulakodni kezdett vele, amelynek során a kezében lévő késsel testszerte több alkalommal megszúrta őt. A sértett bántalmazásának a bár alkalmazottai vetettek véget, elvették a kést a vádlottól, aki ezután visszaült a bárpulthoz.

A sértett ekkor kijött az öltözőből és ismét vitatkozni kezdett a vádlottal, majd felkapott egy széket és azzal támadólag megindult a vádlott felé, a személyzet azonban visszatartotta őt. A vádlott ekkor ismét magához vette a kést és az azzal a sértett felé indult, a jelenlévők azonban őt is lefogták."

Mivel a sértett által elszenvedett szúrt sérülések alkalmasak voltak életveszélyes állapot előidézésére az ügyészség szerint, ezért 8 évig terjedő szabadságvesztést javasolnak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.