Megvan az ország legbizarrabb udvara

horror
2016 március 11., 22:52
comments 86

A Castellum nevű dunaújvárosi portál is elborzadt attól a képtől, amivel az egyik olvasójuk lepte meg őket. Az oldal szerint a horrorudvart Dunaújvárosban, a Római városrész szélén, a víztorony mellett lévő névtelen sétányon találták.

photo_camera Foto: Castellum

A környéken lakók szerint korábban több kutya is élt teljesen elhagyatottnak tűnő portán, de mostanában csak egyet látnak néha, ezért nem valószínű, hogy egyedül termelte volna ki ezt a csontmennyiséget. Abban pedig a Castellum is csak reménykedni tud, hogy csak disznócsontokról van szó. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.