Rogán Cecília az új Rodolfó

szex
2016 március 11., 10:22
comments 360
photo_camera

A modern újságírásban elmosódnak a korábban sziklaszilárdnak hitt határok: műfajok keverednek, prudens lapok hülyéskednek, viccszájtok lelepleznek. Így nem is annyira meglepő, hogy a szezon legszexisebb fotója az eheti Figyelőben jelent meg. Igen, a visszafogott, halkszavú, mélyen szakmai, kiegyensúlyozott gazdasági-közéleti hetilap volt az, amelyik leközölte a fent látható felvételt a Jobboldal Sminkkirálynőjéről, Rogán Cecíliáról és miniszter férjéről. A fotó - az igazán jó felvételek módjára - túlmutat önmagán,a mennyiben értehetővé és átélhetővé teszi, hogy a rengeteg stressz és még több felelősség ellenére miért képes még mindig mosolyogni Cecília és Antal. 

(via Vámpírpillangó tumblr)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.