"Orbán Viktor kisbuszát több miniszter is megirigyelte" ;;;)))

közpénz
2016 március 12., 07:38
comments 263

A szolgálati kocsikat, amikkel a kormánytagok utaznak, két éve már teljesen lecserélték 600 millió forintért. Ám Orbán Viktor, akit a háta mögött csak Divat Diktátornak neveznek, nem a miniszterek körében kedvelt Skoda Superb hátsó ülésén, hanem egy kétszer annyiba kerülő kisbuszban utazik. A NOL szerint

Orbán Viktor kisbuszát több miniszter is megirigyelte,

ezért az elmúlt két évben 161,5 millió forintot költöttek kisbuszokra, hogy ne legyen semmi feszkó.

A közbeszerzést a Porsche Hungária Kft. nyerte meg, ő szállítja majd a kocsikat, nem pedig Xzibit, aki szerintem még Arnold Schwarzeneggernek is olcsóbban csinálta meg ezt a Chevrolet-t:

(NOL)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt