Nagyon nehéz a tornádókárokról tudósítani, ha közben egy kutya ül egy fűnyíró volánjánál

ÁLLAT
2016 március 13., 16:43
comments 18

Andrea Martinez megpróbálta: elment a texasi Malakoff városába, hogy a helyi KYTY tévé számára rögzítse, milyen károkat okozott a tornádó. De néha a legjobb újságírókat útját is váratlan és leküzdhetetlen akadályok nehezítik. Például egy kutya, ami egy fűnyírótraktor volánja mögé ül be, és onnan szemléli a világot:


While surveying the damage in Malakoff, Andrea Martinez KYTX stumbled upon an interesting scene, to say the least. Watch the video below! #cbs19wx

Közzétette: KYTX CBS19 – 2016. március 8.

(via laughingsquid)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.