Ez, kérem, egy ló, tweedöltönyben

DIVAT
2016 március 14., 18:14
comments 33

Britannoid származású olvasóink most ne figyeljenek, nekik ez nyilván nem hír, mindenki más kapaszkodjon meg a szarvasbőr borítású Sheraton-íróasztal szélében: itt van egy ló, amelyet tetőtől talpig tweedbe öltöztettek. Rendes háromrészes öltöny: nadrág, mellény, zakó (hozzá természetesen  ing, nyakkendő), és ráadásnak egy hibátlan, bár füleknél kivágott sapka. (Klasszikus angol flat cap. Van ennek magyar neve vajon?)

Az öltönyt egy veterán versenyló, Morestead viselte, a Cheltenham Festival nevű lóversenysorozat reklámjaként. A szabó igazi sztárdivattervező, Emma Sandham-King volt, a cechet pedig a William Hill sportfogadási cég állta. Négy hétig tartott elkészíteni a lóöltönyt. Az angol humor mindig munkaigényes dolog volt.

Nézzék meg, hogy készült:

(Mashable)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.