Kósa: Habony Árpád egy életveszély

2016 március 14., hétfő 20:49
373

„Habony egy rendkívül sajátságos fickó”

- mondta Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetője, egy pár nappal ezelőtt tartott rendezvényen. A beszélgetés ugyan nem volt sajtónyilvános, a 444-hez mégis eljutott egy rövid hanganyag, amin Kósa 7 percen át, több-kevesebb összefüggéssel magyarázza, miért nem alkalmazza hivatalosan sem a kormány, sem a Fidesz Habony Árptádot.

Kósa szerint a fő ok az, hogy a tanácsadó nem fegyelmezett.

A politikai tanácsadók amúgy általában nem fegyelmezettek, szóval nem csak Habonnyal van itt a gond - ez Kósa véleménye.

A frakcióvezetőtől persze mindenki abban a spanyol bárban üldögél, amelyikben akar. Kósa azt hozta fel példának, hogy azzal sem törődik senki, hogy Einstein mit csinált az általános és a speciális relativitáselmélet lejegyzése közötti időben. Habony tehát einsteini magasságokban lehet Kósa Lajos szemében.

Kósa a politikai bulvár előretöréséből vezette le azt, hogy miért nem kötnek szerződést Habonnyal: Habony nem fegyelmezett, ezért a leszerződtetése nem megszüntetné a problémákat, hanem további problémák forrása lenne.

„Habony egy életveszély”

- mondta a frakcióvezető, aki ezért nem is menne el Habonnyal két hétre kirándulni, hiszen nem egyezik az életvitelük.

Ezért inkább mindenkinek azt mondják, hogy Habony egy magánember, aki néha ad tanácsokat nekik is.

Kósa 7 perces indoklásában egyébként még egy rakás dologról szó esik a Rolling Stonestól a Mercedes kisbuszokon, Ron Werberen és a horgászáson át egészen a thrashmetal-együttesek basszusgitárosaiig, de Kósát ezért szeretjük.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt