Marosbogát káposztalélevessel, nyárson sült disznóval, de elsősorban tiszta szívvel várja Snoop Doggy Doggot

Popkult
2016 március 15., 07:36
comments 110

A művész úr vélhetően a kolumbiai Bogotá helyett a romániai Maros megyében található Marosbogátról (románul Bogata) jelentkezett be az Instagramon, el is lepték a posztot a román kommentelők.

A photo posted by snoopdogg (@snoopdogg) on


Barta László marosbogáti polgármester az Agerpresnek azt mondta: nyugodtan mehetne hozzájuk Snoop Doggy Dogg, lenne hol elszállásolni (magánházban vagy a 9 személyes panzióban). Barta azt mondta:

„Ha jön, káposztalélevessel, nyárson sült disznóval, de elsősorban tiszta szívvel várjuk.”

Snoop Dogg vagy Snoop Doggy Dogg vagy Snoop Lion, tehát Calvin Cordozar Broadus, Jr. egyébként néhány éve rasztafariánus lett (a rapper azt is állította, hogy Bob Marley reinkarnációja, igaz, Snoop 1971-ben született, Marley pedig csak 1981-ben halt meg), úgyhogy elvileg nem ehetne disznóhúst, de nem valószínű, hogy nagyon szigorúan venné a dolgot. (via Transindex)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.