Kalasnyikovval lövöldözött a kiskunhalasi ügyészségen

2016 március 16., szerda 9:21
218

Az atv.hu helyi tudósítója szerint szerda reggel egy férfi Kalasnyikovval a kezében rontott kiskunhalasi ügyészség épületébe, hogy a korábban számára kedvezőtlen vádiratot író ügyészt megölje. A férfit a biztonsági kapunál feltartóztatták, ott több sorozatot is a levegőbe lőtt. A biztonságiak lefegyverezték a támadót, aki az intézkedés közben eszméletét vesztette.

A halasmédia.hu úgy tudja, hogy a jánoshalmi férfi korábban már rendszeren fenyegette dr. Téglás Péter vezető ügyészt, akire rá is lőtt szerda reggel, de a golyók célt tévesztettek, senki sem sérült meg. A lap úgy tudja, hogy a biztonsági őrnek sikerült lefegyvereznie a férfit. Téglás elmondta, hogy

"a biztonsági őr és ő maga  is ünnepelhet, mert újjászülettek."

Az atv.hu szerint B. János azt sérelmezte, hogy egy 2014 augusztusában lefolytatott tárgyalás során a bíróság meghamisított a jegyzőkönyvet, mert arról ő felvételt készített és a kettő nem egyezett. Emiatt a férfi feljelentést tett, de azt az ügyészség nem vizsgálta. 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt