Keanu Reeves beleállt a földbe

FILM
2016 március 16., 08:46
comments 78
Jobbra Reeves. Forrás: Wikimedia.
photo_camera Jobbra Reeves. Forrás: Wikimedia.

Rikta nagy buktákról adott hírt a brit Independent: Keanu Reeves amerikai filmsztár legújabb filmje, az Exposed c. rendőrfilm összesen 88 angol font bevételt hozott be az első hétvégén. 

Ez összesen nagyjából 36 ezer forintot jelent Nagy-Britanniában, ami még úgy is nagyon vékony, ha egyébként ebben nincs benne az interneten legálisan elérhető verzió nézettsége. 4.4-nél jár az IMDB-n

Reeves-ért nem kell aggódni: már forgatja a nagysikerű, világszerte 86 millió dollárt termelő John Wick folytatását.  

Van egyébként lejjebb: Richard Gere The Benefactor c. filmje  ennyit sem hozott első hétvégéjén; ez a darab 25 fontot termelt ki, ami hozzávetőleg 10 ezer forintnak felel meg.

(Independent)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.