Új Indiana Jones-filmet forgat Harrison Ford és Steven Spielberg

FILM
2016 március 16., 10:58
comments 176

2019 nyarán mutatják be a mozik az új Indiana Jones-filmet, amit Harrison Ford főszereplésével forgat az eredeti sorozat négy epizódjának megalkotója, Steven Spielberg – jelentette be a Walt Disney kedden.

Harrison Ford a 2008-as Indiana Jones-filmben. Forrás: Wikimedia.
photo_camera Harrison Ford a 2008-as Indiana Jones-filmben. Forrás: Wikimedia.

A legutóbbi részt 2008-ban láthatták a nézők: azt is Spielberg rendezte és Shia LaBeouf alakította benne főszereplőként Jones fiát. Húsz év után tért vissza a trilógia, aminek harmadik részét még 1989-ben forgatták le.

Felmerült, hogy Jones szerepét a 73 éves Ford helyett más játssza el, de a rendező ragaszkodott a színészhez.

A film producerei a Disney sztárproducere, a Star Wars sorozatot átmentő Kathleen Kennedy és férje, a többek között a Sin City szériát jegyző Frank Marshall lesznek. (AP)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.