Több mint ötven kilométeren át üldöztek egy gyorshajtót a rendőrök

bűnügy
2016 március 17., 20:07
comments 39

Csütörtök reggel szerettek volna igazoltatni egy autóst a rendőrök Balatonfüreden, de a férfi nem állt meg, továbbhajtott. A rendőrök üldözőbe vették a lakott területen belül is 140 kilométer/órás sebességgel hajtó sofőrt. Veszprém határában, a Balatonalmádi felől bevezető útszakaszon két gépkocsival útzárat állítottak fel a rendőrök, ami hatására a férfi megállt, de mikor behajolt hozzá és intézkedni próbált az egyik járőr, ismét gázt adott és elhajtott. A rendőr könnyebben megsérült. Végül  a veszprémi elkerülő úton három rendőrautóval sikerült megállítani a 48 éves férfit, akit őrizetbe vettek. Az ügyben hivatalos személy elleni erőszak bűntette és más bűncselekmény miatt folytat nyomozást a Veszprémi Járási és Nyomozó Ügyészség. A RTL Klub úgy tudja, hogy 

a gyorshajtót 53 kilométeren keresztül üldözték mire sikerült megállítani. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.