Előbb molesztálta gyerekeit, aztán az egyiket gyakorlatilag agyonverte egy magyarcsanádi férfi

bűnügy
2016 március 18., 08:23
comments 94

Szexuális erőszak és életveszélyt okozó testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt javasolnak vádemelést egy 33 éves magyarcsanádi férfival szemben.

A gyanú szerint H. Zoltán még 2014 folyamán több alkalommal kihasználta, hogy élettársa alszik, átment 6 éves nevelt lánya, valamint 10 éves nevelt fia szobájába, és őket szexuális bűncselekmény eltűrésére kényszerítette. A sértetteket 2014 novemberében nevelőszülőkhöz küldték, a férfit pedig gyanúsítottként hallgatték ki és őrizetbe is vették.

2015 november 15-én viszont már H. alig 1 éves gyermekét szállították életveszélyes állapotban kórházba, ahol a csecsemő kómába esett.

A rendőrség szerint a csecsemő négy hetes korától sokat sírt, a férfi pedig megnyugtatására több alkalommal, különféle módon rázta, volt, hogy meg is ütötte. Ennek következtében a gyermek koponyáját olyan erőbehatás érte, hogy az agy a koponyaűrben rázkódott, nekicsapódott a koponyacsontnak, majd az ütést követően ödéma keletkezett.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság most ádatda az ügyet az illetékes ügyészségnek. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.