Csepregi Éva ivóvizét a földből termelik ki, aztán varázslattal, sárkányokkal tűzdelik fel energiával a saját ezoterikus térképe szerint

varázslat
2016 március 20., 07:06
comments 310

Interjút készített Csepregi Évával a Bors, exkluzív infók derültek ki az énekesnő életszemléletével, táplálkozásával, de ami a legfontosabb, az 

ivóvizével kapcsolatban.

"Bors: Úgy hallottam, nem átlagos vizet fogyaszt…
Csepregi Éva: Különleges vizet iszom. Ez egy ásványvíz, melyet természetgyógyásztól szerzek be. A földből termelik ki, aztán varázslattal, sárkányokkal tűzdelik fel energiával a saját ezoterikus térképünk szerint.

Bors: Ez meglehetősen furcsán hangzik.
Csepregi Éva: Amikor először hallottam erről a vízről, én is csodálkoztam, de működik. A jakuzzim szintén ilyen vízzel van feltöltve. Ezt az egészet úgy képzeljük el, mint egy antennát, amely a testünk jeleiből merít erőt."

Ennyi.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.