Fegyverrel és 83 darab lőszerrel indult bulizni egy férfi

bűnügy
2016 március 20., 11:48

Egy 40 éves tömörkényi férfi, V. László (nem 5., hanem [vé]), ittasan, kezében lőfegyverrel indult el autójával egy kiskunfélegyházi szórakozóhelyre március 18-án hajnalban. Polgári bejelentés után a rendőrök azonnal elfogták, és az autójában 83 darab lőszert találtak. A lőszert és a fegyvert is engedély nélkül tartotta magánál, lőfegyverrel és lőszerrel való visszaélés, illetve ittas vezetés miatt van előzetes letartóztatásban. (police.hu)

photo_camera

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.