Jövő hétvégén TAVASZ

időjárás
2016 március 20., 14:14
comments 14

Jövő hét végére tényleg megérkezik a tavasz az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnapi előrejelzése szerint. 

photo_camera

Hétfőn még felhős idő lesz a Tiszántúlon, az Őrségben és a Zempléni-hegység környékén, Bordosban és a Dél-Dunántúlon is is, de Budapesten és az Alföld középső felén már ekkor süt majd a nap. A legmagasabb hőmérséklet 11 és 16 fok között várható. 

Kedden és szerdán országszerte marad az enyhe, de felhős idő, itt-ott záporokra is számítani kell, de a levegő nem hűl le jelentősen és a legmelegebb órákban hőmérséklete 8-13 fok között alakul.

Még csütörtökön és pénteken is lesznek viharosabb széllökések, de egyre hosszabban süt majd ki a nap, csökken a csapadék és napról napra melegszik a levegő. Szombaton már alig lesz zápor valahol, napközben pedig 14 és 17 fok közötti magasságokba emelkedik a hőmérséklet, vasárnapra pedig mindenütt többségbe kerülnek a napsütés órák, esőre már sehol nem kell majd számítani és napközben akár 20 fok is lehet. 

(MTI) 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.