Mourinho aláírt a Manchester Unitedhez?

foci
2016 március 20., 15:57
comments 46

A spanyol El País szerint a portugál José Mourinho előszerződést írt alá az angol Manchester Unitedel (MU) és a következő szezontól a Chelseatől menesztett tréner lesz a most Louis van Gaal által vezetett csapat edzője. 

photo_camera AFP PHOTO / IAN MACNICOL

Az ilyen átigazolási híreszteléseket illik persze helyén kezelni; mindenesetre a lap szerint 15 millió angol font üti Mourinho markát, ha június 1-ig nem nevezik ki hivatalosan is a MU élére. Mourinho egy hete úgy nyilatkozott, hogy júliusban már új csapat padján fog ülni és londoni kirúgása óta "több ajánlatot is visszautasított már." 

Az El País Mourinho menedzsere, Jorge Mendes környezetéből értesült az információról. Állítólag a MU még kitáncolhat a szerződésből, ha mondjuk van Gaal valamiért megtáltosodna, de akkor fizetnie kell. 

A United jelenleg hatodik a Premier League-ben. 

(The Guardian via El País)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.