Bill Clinton annyira belezavarodott, hogy kőkeményen nekiment Obamának

külföld
2016 március 22., 20:33
comments 53

Bill Clinton, az USA 1992 és 2000 közötti, most már 70 éves demokrata elnöke a Washington államban lévő Spokane városában kampányolt felesége, Hillary Clinton mellett, és egyszer csak azt mondta:

"végre elérkeztünk oda, hogy az elmúlt nyolc év undok örökségét [awful legacy] magunk mögött tudhatjuk."

Ez után mindenki sietett tüzet oltani, már csak azért is, mert Hillary Clinton folyamatosan arról beszél, hogy ő folytatni szeretné Obama örökségét.

Bill Clinton szóvivője, Angel Urena szerint a volt elnök a republikánusokra célzott, arra, hogy a republikánusok Obama elleni támadásainak nyolc évét kell sutba dobni. Hillary Clinton kampányának sajtófőnöke, Brian Fallon szerint pedig Bill Clinton valójában nem is Obama elnökségére, hanem az Obama-elnökség republikánus támadásaira gondolt.

Pedig hát elég egyértelmű a mondatból, hogy Bill bizony Obama nyolc évére gondolt.

(MTI, Washington Post)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.