Szimpátitatüntetés lett a Gulyás Márton elleni perből

POLITIKA
2016 március 22., 08:34
photo_camera

Kis teremben ugyan, de teltház van a bíróságon, ahol Gulyás Márton ellen folyik tárgyalás. A végén már be sem engedték az embereket, mert szimpátiatüntetés lett belőle – írja a helyszínről Horváth Bence, aki szerint ott van az MSZP-s Nyakó István, a volt LMP-s képviselő, Vágó Gábor és sok szimpatizáns.

Az ügyész ismertette a vádiratot.

Gulyás Mártont elvileg 2 éves börtönbüntetésre is ítélheti a bíróság, mert az emlékezetes kopaszos tolongás másnapján odament a Nemzeti Választási Irodához, és tiltakozásképp eltávolított az épületről két táblát.

Ha lesz ítélet, beszámolunk róla.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.